01 / 05 / 2024

Diyarbakır Havalimanı açıldı mı

Diyarbakır Havalimanı açıldı mı

DİYARBAKIR Havalimanı'ndan yurtdışı uçuşları, yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan yeni terminal binası sayesinde gerçekleştirilecek. THY de yarın itibarıyla Diyarbakır-Erbil seferlerine başlıyor.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank yer aldığı şehirlerde şube açarak büyümeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Diyarbakır'da hizmete açtı...

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Diyarbakır Havalimanı açıldı mı Haberi

Diyarbakır Havalimanı açıldı mı

THY Diyarbakır Satış Müdür Vekili Mehmet Korkutata, yarın başlayacak Erbil uçak seferlerinin 10-16 Nisan tarihlerinde haftada dört gün, 18 Nisan-29 Ekim'de ise haftanın üç günü gerçekleştirileceğini söyledi. Korkutata, Diyarbakır'dan uçakların saat 23.40'ta, Erbil'den ise 05.00'te kalkacağını sözlerine ekledi.


1 MAYIS'TA KIBRIS'A


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Diyarbakır Havalimanı Müdürü Mustafa Durak ise, Erbil'in ardından 1 Mayıs'ta da Kıbrıs seferlerinin de başlayacağını söyledi....