06 / 07 / 2024

diyarbakır il milli eğitim müdürü hadi ağırbaş

diyarbakır il milli eğitim müdürü hadi ağırbaş

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, son bir yıl içerisinde eğitime ciddi bir yatırım yaptıklarını ve 2 bin 314 dersliğin yapımının sürdüğünü kaydetti. İlde yaklaşık 450 bin öğrenci bulunuyor...

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 132 yeni konut geliyor!

TOKİ Diyarbakır 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam tamına 132 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

TOKİ Diyarbakır Eğil’de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Eğil projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Eğil projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Eğil TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Eğil 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

Diyarbakır Sur'da 13.3 milyon TL'ye icradan satılık tarızım arazisi!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır il, Sur ilçesi, Erveni Mahallesi'nde 144 ada, 1 parselde yer alan tarım araziyi 13 milyon 289 bin 810 TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır Sur'un 6 mahallesi yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda yıkıma uğrayan merkez Sur ilçesinin 6 mahallesi tarihi yapısıyla yeniden yapılıyor.

Diyarbakır'da 66 yıllık miras mücadelesi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan Şemdin Bin Mamo, binlerce dönümlü araziyi oğullarına bırakıp, kızını miras dışı tuttu. Kadının torunları 66 yıldır bir hukuk mücadelesi sürdürüyor.

diyarbakır il milli eğitim müdürü hadi ağırbaş Haberi

diyarbakır il milli eğitim müdürü hadi ağırbaş

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, son bir yıl içerisinde eğitime ciddi bir yatırım yaptıklarını kaydetti. 2 bin 314 dersliğin yapımının sürdüğünü söyleyen Ağırbaş, "İlimizde yaklaşık 450 bin öğrencimiz var. Diyarbakır’da eğitimdeki en büyük sorunu olarak belirtilen derslik ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor." dedi. 


Cihan Haber Ajansı’na konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş, görevi devraldıktan sonra eğitim seviyesini yükseltmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi. 450 bin öğrenciye iyi bir eğitim hizmeti sunmak için öğretmenlerle çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Ağırbaş, eksiklerin giderilmesi noktasına yoğunlaştıklarını kaydetti. 


İmam hatip lisesi sayısının 9'a çıktığını anlatan Ağırbaş, bütün ilçelerde çok programlı lise bünyesinde imam hatip açtıklarını söyledi. Ağırbaş, öğrencilerin tercihlerini dikkate alarak, istediği okulda eğitimlerine devam etmeleri için her...