06 / 05 / 2024

diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü millet bahçesi

diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü millet bahçesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü millet bahçesi Haberi

diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü millet bahçesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaismailoğlu, "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz" açıklamasında bulundu .

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmaları...