16 / 05 / 2024

diyarbakır Kayapınarda satılık gayrimenkul

diyarbakır Kayapınarda satılık gayrimenkul

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yer alan 125 bin metrekarelik alanda yer alan fabrika binası arsası ile birlikte 14 milyon 584 bin liraya satılıyor.

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Diyarbakır'da 3 taksitle satılık arsa!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 30 bin 340 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1485 ada 2 parselde yer alan arsayı 20 milyon 864 bin 597 TL'ye satıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 43 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Diyarbakır İli, Bağlar İlçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 102 bin 53 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 134 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3.Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'de yer alan 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

diyarbakır Kayapınarda satılık gayrimenkul Haberi

diyarbakır Kayapınarda satılık gayrimenkul
Diyarbakır Kayapınar'da 63 parsel nolu fabrika 14 milyon 584 bin liraya icradan satılıyor. 125 bin metrekare arsa alanına sahip olan fabrikanın ihalesi açık artırma usulü yapılacak. İhalenin ilk oturum tarihi 8 Temmuz 2013 olarak belirtildi. 


İlanın detayları için