04 / 05 / 2024

diyarbakır taksitle satılık arsa

diyarbakır taksitle satılık arsa

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 30 bin 340 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Diyarbakır'da 3 taksitle satılık arsa!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan 30 bin 340 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Diyarbakır'da ev satışları azaldı!

Diyarbakır'da "satılık" ev ilanları arttı. Bölgede, yaşanan çatışmalar evlerin fiyatlarını düşürürken satışlarda durgunluk yarattı.

Tuval Kent İldem satılık!

Tuval Kent İldem satılık konut alanları 188 metrekare olarak tasarlandı. 2 bin TL taksitle daire sahibi olunabilen projede teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

diyarbakır taksitle satılık arsa Haberi

diyarbakır taksitle satılık arsa


Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mülkiyeti Kayapınar Belediye Başkanlığına ait olan arsa konut alanı imarlı. 30 bin 340 metrekare alana sahip arsa için ödenecek muhammen bedeli 105 milyon 433 bin 98 TL olarak belirlendi.

Geçici teminat bedeli 6 milyon 325 bin 986 TL olarak belirlenen arsanın satış ihalesi 15 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Arsa için ödemeler, toplamda 3 eşit taksit halinde yapılacak. İlk taksit, sözleşmenin imzalandığı tarihte ödenecek. Kalan 2 (iki) taksitin ise sözleşmenin imzalandığı tarih itibariyle ikişer ay arayla ödenmesi gerekiyor. Söz konusu Taşınmaz KDV’ den muaf.

Yatırımcıların radarına giren ihale Kayapınar Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İşte merak edilen o ihale ilanı...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Diyarbakır İli...