24 / 05 / 2024

diyarbakır Toptancılar Sitesi

diyarbakır Toptancılar Sitesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yapımı devam eden yeni Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine verilen ceza belli oldu!

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 sene 6'şar ay hapis cezası verildiği açıklandı.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Fahiş kira zamları Diyarbakır'da kiracıları zorladı!

Diyarbakır'da uygulanan fahiş kira zamları kentteki kira zamları işyeri ve konut zamları kiracıları mağdur ediyor. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

diyarbakır Toptancılar Sitesi Haberi

diyarbakır Toptancılar Sitesi


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın daveti üzerine Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yapımı devam eden yeni Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi’nin talep üzerine altyapının bir kısmını yaptığı, yol çalışmaları için 7 bin ton alt temel malzeme desteği verdiği siteyi ziyaret eden Eş Başkan Anlı’yı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu karşıladı.


Urfa yolu Pirinçlik mevkiinde 400 bin metrekare alan üzerinde, metalciler ve gıda toptancılarına yönelik inşa edilen sitede incelemede bulunan Anlı, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu’ndan bilgi aldı, gerekli desteği sunacaklarını ifade etti.



Diyarbakır Büyükşehir...