14 / 05 / 2024

Diyarbakır Yenişehir Kültür Merkezi ne zaman açılıyor

Diyarbakır Yenişehir Kültür Merkezi ne zaman açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesinde inşa edilen Kültür ve Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı..

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Diyarbakır Yenişehir'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesinede yer alan arsayı 31 milyon 181 bin 980 TL'ye satıyor...

Nevmekan Selimiye Kültür Merkezi açıldı!

İmzasını taşıyan projelerle Türkiye’de örnekle gösterilen Üsküdar Belediyesi, dünyada bir başka örneği bulunmayan yeni bir kültür merkezini İstanbul'a kazandırdı. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 721 konut ihalesi 11-12 Aralık'ta!

TOKİ Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut ihalesi 11 Aralık, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 444 Konut ihalesi 12 Aralık'ta...

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi kente yeni bir kültür merkezi kazandırıyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

Diyarbakır Yenişehir Kültür Merkezi ne zaman açılıyor Haberi

Diyarbakır Yenişehir Kültür Merkezi ne zaman açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı, Kültür ve Kongre Merkezi İnşaatını denetleyerek, çalışmanın seyri hakkında bilgi aldı. Anlı'ya, DBB Genel Sekreteri Fethi Suvari, Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçaman, İmar Daire Başkanı Murat Alökmen, İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici eşlik etti.


Kaba inşaatının yüzde 95'i tamamlanan Kültür ve Kongre Merkezi'nin devam eden ve kalan çalışmaları hakkında bilgi alan Anlı, inşaat alanını gezdi. Proje Müdürü Vedat Bakır, 2016 Newroz'una kadar çalışmalarını tamamlayıp, Newroz için burada bir etkinlik yapılmasını planladıklarını belirtti. 


Yüksekova...