17 / 05 / 2024

Diyarbakırda stat ve spor kompleksi

Diyarbakırda stat ve spor kompleksi

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Talaytepe bölgesinde yapımı devam eden 33 bin kişilik stat ve spor kompleksinde inşaat çalışmaları yüzde 30’u geçti.

İnşaat malzemelerindeki artış iflasa neden oluyor!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Başkan Vekili Nedim Şimşek, son zamanlarda inşaat malzemelerinde yaşanan zamların müteahhitleri iflasa sürüklediğini ifade etti.

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

İnşaatta fiyat artışı durdurulmalı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, artan inşaat malzemeleriyle ilgili basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Kaya, inşaatta fiyat artışının durdurulmasını talep etti.

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Sur’un inşası için 1.5 milyar lira harcandı!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, tarihi Sur İlçesi'nde devam eden onarım çalışmalarını inceledi...

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Yatay mimari anlayışıyla yeni yerleşimler!

Kentte ve kırda yeterli ve yaşanabilir konut üretimlerini sürdüren TOKİ, Erzincan, Konya ve Aydın'da yatay ve yerel mimari hassasiyetlerin yansıtıldığı konut projeleri hayata geçiyor...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Diyarbakırda stat ve spor kompleksi Haberi

Diyarbakırda stat ve spor kompleksi

Kat yükselme çalışmalarının hız kazanması dikkat çekerken, bu çalışmaların tamamlanmasından sonra zemin ve çim ekme çalışmalarına geçileceği kaydedildi. Bölgenin en büyük, ülkenin sayılı tesisleri arasında gösterilen yeni stadın gelecek sezon tamamlanarak maçlara açılması...