29 / 04 / 2024

DKY Kentsel Yapı nerede

DKY Kentsel Yapı nerede

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunüs Öztepe tarafından kuruldu.

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özgen tarafından kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Alataş tarafından kuruldu. 

Ekrem İmamoğlu: Deprem milli bir sorundur!

Türkiye'nin kentsel yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ''Deprem, can ve mal güvenliği, bu kent için milli bir sorundur'' dedi.

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

1961 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan DKY, 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak çatısı daha güçlü bir şekilde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Zafer Özçelik ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Alperen Kentsel Yapı İnşaat Mühendislik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Alperen Kentsel Yapı İnşaat Mühendislik Ve Gıda Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Kemal Bal imzasıyla kuruldu.

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı imzasıyla kuruldu.

İşte Uluslararası Gökdelen Ödülü'nün kazananı ve finalistler!

Ekolojik ve sosyal kriterler kentsel yapılanmalarda da giderek daha fazla önem kazanıyor. Mimarlar bu nedenle tıklım tıklım dolu kentlerde stresten uzak bir yaşam sürdürebilme imkanı sunan fikirlerin peşinde.

DKY Kentsel Yapı nerede Haberi

DKY Kentsel Yapı nerede

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı, Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı,  Ali Dumankaya, Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket başta iş geliştirme ve kentsel dönüşüm süreçlerinde destek sağlamak amacı ile her türlü inşaat, gayrimenkul geliştirme ve kurucularca müştereken kararlaştırılacak diğer ilgili sektörlerde güçlü bir piyasa aktörü olmak amacıyla kurulmuştur. Şirket aynı zamanda aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir; a) Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj işleri yapmak, kendi nam ve hesabına arsalar, araziler satın almak; b) Bu arsalar ve araziler üzerinde ve ayrıca başkalarına ait...