05 / 05 / 2024

dky yeni projei ali dumankaya kimdir

dky yeni projei ali dumankaya kimdir

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

1961 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan DKY, 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak çatısı daha güçlü bir şekilde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri!

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY TEM yeni yılda satışta! Yeni proje!

Her yıl 4 yeni projeye başlama kararı alan DKY İnşaat, TEM projesini yeni yılda satışa çıkaracak, projede 1.300 adet konut yer alacak.

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

DKY Ada lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat 740 konutluk yeni projesi ‘DKY ADA’yı tanıtacak. 20 Eylül 2016 Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, ‘DKY Ada’ projesinin tüm detaylarını katılımcılarla paylaşacak.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor!

DKY İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor. Proje 230 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

dky yeni projei ali dumankaya kimdir Haberi

dky yeni projei ali dumankaya kimdir

DKY markası 56 yıllık sektör birikimi ile 2013 yılında dinamik, kaliteli ve yenilikçi bir anlayışla kuruldu. Gündemi ve trendleri takip eden, araştırmacı, genç ve kalifiye bir ekiple gayrimenkul sektöründe hızlı aksiyon alma ve fark yaratma isteğiyle yola çıkan şirket, dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişti. DKY olarak bölgesine değer katan ve yatırımcısına her daim kazandıran projelere imza attıklarını belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "2017'nin sonuna kadar inşaatı devam eden projelerimizle birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacağız. Ofis projelerimiz ise inşaat aşamasında olduğu için henüz teslim aşamasına geldiğimiz ya da teslim ettiğimiz bir ofis projemiz bulunmuyor" diyor.
Dumankaya, sorularımızı şöyle yanıtladı:


Markanın ismi nereden geliyor?
İnşaat sektörü içinde bulunduğu konjonktürel yapı itibariyle son derece hareketli....