06 / 05 / 2024

Doğa City ne zman teslim

Doğa City ne zman teslim

Ankara İl'inde yükselen proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. Projek Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğa City fiyatları minimum 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ev fiyatlarında düşüş başladı! Ev almak için doğru zamana ne kadar var?

Ev sahibi olmak isteyenlerin akıllarındaki en önemli soru, “Alım için doğru zaman mı? sorusu. Satılık ilanlarındaki rakamların dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden analist Tardu Barlas, düşüşün süreceğini belerterek, doğru zamana ne kadar olduğunu açıkladı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Koleji’nin kime ne kadar borcu var?

Doğa Koleji’nde eğitim gören on binlerce öğrenci ve aileleri satış görüşmelerinden çıkacak haberi merakla bekliyor. İşte Doğa Koleji’nin 1.1 milyar TL'yi aşan borcunun perde arkası…

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklandı. Peki Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Ne olacak bu Doğa Koleji'nin hali?

2001’de eğitimci Fethi Şimşek tarafından kurulan, 2011’de Türkven’e bir kısmı satılan ve 2016’da bir gece yarısı Metal Yapı’nın sahibi Ömer Saçaklıoğlu’na 330 milyon dolara devri yapılan Doğa Koleji, bir yıl sonra işlerin yolunda gitmediğine dair ilk sinyali verdi...

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Doğu Ekspresi'ne alternatif proje!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Doğu Ekspresi'ne ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, ''Bir tren daha organize edelim. Turistik amaçlı gidenler o trenle seyahatlerini gerçekleştirsinler'' dedi.

Doğa City ne zman teslim Haberi

Doğa City ne zman teslim

Sosyal kullanım alanları arasında projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekilen projede ödeme seçenekleri kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Ulaşım bilgisine göre proje  Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlangıç gösterdiği projede inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Proje Ankara İl'inde yükseliyor.


Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa...