18 / 05 / 2024

doğa evi nerede

doğa evi nerede

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda. Şehir hayatından vazgeçen, minik evlerinde doğa ile iç içe yaşayıp, minimum masrafla sürdürüyor. İşte o ev...

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Tekirdağ Tarihi Doğanca Evi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Doğanca Evi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Doğanca Evi restorasyon açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Doğanca Evi" olarak bilinen tarihî binada restorasyon çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Doğa Rutkay,evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Doğa Şehircilik Pruva 34 nerede?

Doğa Şehircilik Pruva 34 projesinde toplam 239 adet daire yer alıyor. 7 konut konut bloğu bulunan projede dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 milyon dolardan başlıyor.

Aqua Florya’dan Doğa Koleji iş birliğiyle Hikaye Evi projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? 15 ay sonra teslim!

Koç İnşaat Doğa Park Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İzmir Gaziemir'de yükselen Doğa Park Evleri projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Doğa Teras Evleri nerede?

Doğa Teras Evleri nerede? Doğa Teras Evleri satış ofisi Belediye Cad. İde İş Merkezi No:13/16 Göktürk Beldesi / Kemerburgaz / İST. adresinde yer alıyor...

Doğa Teras Evleri Göktürk nerede?

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Doğa Teras Evleri Göktürk nerede sorusunun yanıtı şöyle: Belediye Cad. İde İş Merkezi No:13/16 Göktürk Beldesi / Kemerburgaz / İST.

Ferroli, yenilenebilir teknolojiyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor!

Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor...

Doğa Teras Evleri Göktürk nerede?

Doğa Teras Evleri Göktürk nerede? Doğa Teras Evleri Kemerburgaz Göktürk bölgesinde Belediye Cad. İde İş Merkezi No:13/16 Göktürk Beldesi / Kemerburgaz / İST. adresinde yer alıyor...

doğa evi nerede Haberi

doğa evi nerede

Şehir hayatından vazgeçen ve işlerini bırakan beyaz yakalılar, minik evlerinde doğa ile iç içe yaşayıp, hayatlarını olabilecek en sade biçimde, minimum masrafla sürdürüyor.



 



Bu akıma dahil olanlardan birisi de yeni evli çift Laura ve Matt.



 



11 metrekarelik küçük evleri Kuzey Carolina’da bir dağda bulunuyor.



 



Finansal özgürlüklerini sağlayan çift, doğaya zarar vermeden olabildiğince basit bir şekilde yaşıyor.