18 / 07 / 2024

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek

Ödemiş Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı.

BİM 25 Haziran Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Salı günü BİM'e ne geliyor? Fırsat ürünleri kaçırmayın! 

BİM'de bu hafta 25 Haziran ile 2 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Haziran ayının son haftanın önerileri kataloğu yayınlandı. Peki Salı günü BİM'e ne geliyor? Fırsat ürünleri kaçırmayın.

24 Mayıs BİM aktüel ürünleri! Perşembe günü BİM'e ne gelecek? Perşembe BİM'de neler var?

24 Mayıs BİM aktüel ürünleri belli oldu. Perşembe günü BİM'e elektronik eşyalardan giyeceğe indirimli ürünler geliyor. Peki Perşembe günü BİM'e ne gelecek? Perşembe BİM'de neler var? BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM 21 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! Salı günü BİM'e ne gelecek? BİM'deki fırsat ürünleri kaçırmayın!

BİM 21 Mayıs ile 28 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. BİM'e salı günü ne gelecek? BİM'de haftaya neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM'de Cuma indirimi! Bu cuma BİM'e ne geliyor? BİM'e Cuma günü gelecek ürünler neler? İşte BİM 10 Mayıs aktüel ürünler

BİM 10 Mayıs ile 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel indirimli kampanyaları duyurdu. BİM'de bu cuma gününden itibaren geçeerli olacak kampanyada yer alacak aktüel ürünlerin listesi belli oldu. Bu cuma BİM'e ne geliyor? 

BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? İşte BİM'e gelen fırsat ürünler...

BİM 3 Mayıs'tan itibaren gelecek ürünler merak ediliyor. Bim 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki BİM aktül ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? 

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek Haberi

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek


Ödemiş'te kış aylarında yaşanan hava kirliliği kabusuna çare olması beklenen doğalgazla ilgili girişimler olumlu sonuç verdi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun Ödemiş'le ilgili raporunun ilçeye doğalgaz getirilmesi için anahtar niteliğinde olduğunu belirtti. Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı. Başkan Badem, yerel seçimlerden önce verdikleri sözlerden biri olan doğalgaz konusunda büyük aşama kaydettiklerini, ilçenin doğalgaza kavuşmaya adım adım ilerlediğini açıkladı. Badem, "Doğalgazı ne kadar kullanacağımız, ne kadar harcama yapılacağı gibi olur mu olmaz mı gibi sorulardan önce EPDK'nın sonucu önemliydi. Bundan sonra adım adım doğalgaza doğru yol alacağız" diye konuştu.


Maden girişimine engel

Ödemiş'te Abdullah Şentürk tarafından yapılmak...