28 / 04 / 2024

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek

Ödemiş Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı.

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Doğalgaz yardımı yattı mı? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte 900 TL ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz ödemelerine dair detaylar!

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Olsun be soğan ekmek yeriz diyorduk! Ona da zam geldi! Vatandaş ne yiyeceğini şaşırdı

Ekonominin git gide zorlaştığı ve  her ürüne gelen zamlardan dolayı vatandaş doğan ekmeğe talim ederiz kıvamına geldi. Ama ne yazık ki garibanın kebabı olarak bilinen soğan da zamlardan nasibini alan ürünler arasına girdi.

Bu illerde yaşayanlar yüksek maaşla işe başlayacak! MEB tam 42 bin personel alacak! Hemen başvurun!

İş arayanlar için yeni bir iş imkanı doğdu. Milli Eğitim Bakanlığı okullarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek Haberi

doğagaz ödemişe ne zaman gelecek


Ödemiş'te kış aylarında yaşanan hava kirliliği kabusuna çare olması beklenen doğalgazla ilgili girişimler olumlu sonuç verdi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun Ödemiş'le ilgili raporunun ilçeye doğalgaz getirilmesi için anahtar niteliğinde olduğunu belirtti. Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı. Başkan Badem, yerel seçimlerden önce verdikleri sözlerden biri olan doğalgaz konusunda büyük aşama kaydettiklerini, ilçenin doğalgaza kavuşmaya adım adım ilerlediğini açıkladı. Badem, "Doğalgazı ne kadar kullanacağımız, ne kadar harcama yapılacağı gibi olur mu olmaz mı gibi sorulardan önce EPDK'nın sonucu önemliydi. Bundan sonra adım adım doğalgaza doğru yol alacağız" diye konuştu.


Maden girişimine engel

Ödemiş'te Abdullah Şentürk tarafından yapılmak...