14 / 05 / 2024

Doğal Park Yapı İnşaat

Doğal Park Yapı İnşaat

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Ali Alper Erol, Aydın Yıldır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Yolu Barbaros Bulvarı'nda kuruldu

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Onaylanan hesaplara 2500 TL yatacak! Doğal gaz destek ödemeleri PTT'ye ne zaman yapılacak? 

Doğal gaz destek ödemelerinden faydalananlar Şubat ayı doğal gaz destek ödemeleri ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Şubat ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Başvurular başladı! 2 bin 500 TL yardım yapılacak! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan doğal gaz desteği başvuruları 5 Eylül tarihinde başladı. Peki, Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz desteğinden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Doğal gaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardım başvurusu şartları nelerdir?

Doğal gaz yardım başvurusu, havaların soğumaya başlaması ile gündeme geldi. Peki Doğal gaz yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşulları yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşullarını yeniden belirledi. Bir çivi çakmanın bile yasak olduğu doğa harikası Kelebekler Vadisi, Akdamar Adası, Erzurum Narman Peribacaları gibi sit alanlarında artık bungalovlar ve çadır kampları yapılabilecek...

Nitelikli doğal koruma alanlarına kamp alanı yapılabilecek!

Alınan yeni kararla “nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi ancak buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları kurulabilecek.

Doğal Park Yapı İnşaat Haberi

Doğal Park Yapı İnşaat

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Ali Alper Erol, Aydın Yıldır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak üçüncü kişilerce yapılacak kat karşılığı inşaat sözleşmelerine aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Doğal Park Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Sancaktepe, Yenidoğan Yolu Barbaros Bulvarı, No:32, B.1 Blok,...