16 / 05 / 2024

Doğal Stone İnşaat adres

Doğal Stone İnşaat adres

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Ucuz doğal gaz hayal mi oldu? Faturaların düşmesi mümkün olacak mı?

Enerji ve tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğal gazın 2023'ün ilk üç ayında hanelere verileceği açıklaması vatandaşları ucuz doğal gaz beklentisine sokmuştu. BOTAŞ 'ın 2023 ile ilgili mali hedefleri doğrultusunda 2022'den 25 kat daha fazla borçlanacak olması bu h

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Türkiye doğal gazda Avrupa'nın en ucuz ülkesi!

Doğal gaz fiyatları küresel çapta yükselmeye devam ederken Türkiye’nin konut doğal gazının en ucuza tüketildiği Avrupa ülkesi olduğu ortaya çıktı. Peki en yüksek doğal gazı hangi ülke ödüyor? İşte detaylar...

Avrupa tüm doğal gazı satın alıp fakir ülkelerin önünü kesiyor iddiası: İTO Başkanı uyarmıştı

Ameriknın en köklü gazetelerinden Wall Street Journal, Rusya'nın rubleyle gaz ödemesi talebini reddeden Avrupa'nın alternatif ülkelerdeki doğal gazın tamamını satın aldığını iddia etti. Avrupa'nın bu adımının fakir ülkelerin önünü kestiği ifade edildi.

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ammar O.B.K. tarafından kuruldu.

Doğal gazın alternatifi: Isı pompaları

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 Perşembe günü patlak veren savaş Avrupa Birliği ülkelerini Rusya'nın doğal gazına bağımlılıktan kurtulmaya yönelik adımlar atmaya sevk etti.

Doğal Stone İnşaat adres Haberi

Doğal Stone İnşaat adres

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır; a- Bina ve diğer yapıların içinde veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetlerini yapmak veya yaptırmak. Mermer , mozaik, granit, karo ve parke taşlarının döşenmesi ve yaptırılması işlerini yapmak. b- Şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşların açmış olduğu ihalelere katılabilirler. İnşaat ve taahhüt işleri ile ilgili hizmetlerde bulunabilir, inşaat yapabilir, inşaat ve taahhüt işleriyle ilgili her türlü inşaatta kullanılan her çeşit mermer, granit kaplaması döşemesi dekorasyonu, süslemesi ve işçiliğini yapar. Her türlü mermer, granit,...