02 / 05 / 2024

doğal taş görünümlü porselen

doğal taş görünümlü porselen

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Gelsin çıtır çıtır lahmacunlar! Eratec Taş Fırın Seti ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve kolay kullanımlı, elektrikli taş fırınla lahmacun, pide, gözleme, bazlama, canınız hangisini çektiyse yapabilirsiniz. Evdekilere en güzelinden pizza ve kavurma keyfi yaşatabilirsiniz. İşte Eratec PM-27 Siyah Taş Fırın Seti ile ilgili tüm detaylar...

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! 49,90 TL yerine sadece 18 TL! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! ile seçili ürünler 49,90 TL yerine sadece 18 TL! . Kampanya kapsamında tek kaleme net 31,90 TL indirim! İşte Migros’ta 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Fed, Bej Kitap’ta ekonomik görünümdeki karamsarlığa vurgu yaptı!

ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan Bej Kitap raporunda, faiz oranları ve enflasyonun ekonomik aktivite üzerinde baskı yaratmaya devam ettiği, birçok katılımcının ekonomik görünüme ilişkin belirsizliğin ve karamsarlığın arttığı ifade edildi.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

İskanı alınmamış ve kat irtifakı bulunmayan yapılardaki daireler halk arasında arsa tapulu olarak geçer. Peki, eviniz tapuda arsa görünüyorsa ne yapmanız gerekir? İşte detaylar…

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

doğal taş görünümlü porselen Haberi

doğal taş görünümlü porselen

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. 


Doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu mekanlara taşımaya devam eden Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu. 


Özel renkleri, toprak tonlu damarları ile her mekâna kolaylıkla uyum sağlayan Gusto, lappato ve full lappato seçenekleriyle doğal taş deseni arayanlar için eşsiz bir seçenek...