04 / 05 / 2024

Doğal taşlarla inşa edilen binalar

Doğal taşlarla inşa edilen binalar

SON yıllarda tamamen doğal taşlarla inşa edilen binalar daha çok tercih edilmeye başladı. Çanakkale'nin bir köyünde 24 bin TL 'ye eski bir köy evi de alabilirsiniz, Çeşme Alaçatı'da 1 milyon 250 bin TL' ye lüks bir taş ev de...

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

Doğal gaz indiriminde flaş gelişme! Tarih verildi

Bedava doğal gaz için yeni gelişme yaşandı. Doğal gaz indiriminin ne zaman biteceği açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Yarın da sanayiciye indirim müjdesi verilecek! Konutlarda doğal gaz indiriminde 8 il sırada

İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim yapılmasının ardından yarın da sanayiciye elektrik indirimi müjdesi verilecek. Ardından doğal gaz için 8 ilde daha indirim müjdesi gelecek.

Doğal gazda tavan fiyat!

Avrupa Birliği (AB) komisyonu, doğal gaz için MWh başına 275 Euro maksimum vadeli fiyat belirlemeyi önerdi.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

AB liderleri ve hükümetler doğal gaz tavan fiyatı konusunda anlaşma sağlayamadı!

Avrupa Birliği'ndeki (AB) ülkeler, enerji fiyatlarını düşürmeye yönelik tedbirlerin bir parçası olarak doğal gaz için tavan fiyat konusunda anlaşamadı.

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Şükrü Gönültaş tarafından kuruldu.

Rusya doğal gaz kartını açtı! Vanayı kapatma kararı aldı

Rusya, Ukrayna savaşı nedeniyle kendisine cephe alan Avrupa ülkelerine karşı elindeki en güçlü silahlardan biri olan doğal gaz kartını masaya sürdü. bu kapsamda Polonya'ya yapılan gaz sevkiyatının yapıldığı vana kapanacak.

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Doğal taşlarla inşa edilen binalar Haberi

Doğal taşlarla inşa edilen binalar

Türkiye genelinde her keseye uygun satılık onlarca taş ev var. Çanakkale'nin bir köyünde 24 bin TL 'ye eski bir köy evi de alabilirsiniz, Çeşme Alaçatı'da 1 milyon 250 bin TL' ye lüks bir taş ev de... 


SON yıllarda tamamen doğal taşlarla inşa edilen binalar daha çok tercih edilmeye başladı. Söz konusu evlerin daha sağlıklı olduğu yönünde genel bir kabul var. İnşa edilirken maliyeti yüksek olsa da, uzun vadede bakım gerektirmediği için daha ekonomik olduğu düşünülüyor. Betonarme ev gibi boya ya da ahşap ev gibi vernik ve koruyucu bir malzeme gerektirmeyen taş evler, yazın serin kışın sıcak olmalarından ötürü de tercih ediliyorlar. 


TAŞ ÇEŞİTLERİ 


Türkiye'de çok zengin doğal taş kaynakları var. O yüzden her yörede ya da şehirde farklı yapı taşları kullanıldığını görmek...