05 / 05 / 2024

doğalgaz desteği 2022

doğalgaz desteği 2022

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz yardımı almak için ne yapmak gerekir? Doğalgaz yardımı nasıl alınır? İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye doğalgaz desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik tüketim desteği programı kapsamındaki ödemelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Milyonlara kötü haber! Yarından itibaren faturalara yansıtılacak! 

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ücretsiz doğalgaz kararıyla kullanılan doğalgazın 25 metreküplük bölümü Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ödendi. Ücretsiz doğalgaz desteği yarından itibaren resmen sona ererken, vatandaşlar da kullandıkları doğalgazın ücretinin tamamını ödemeye başlayacak.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Devletten büyük destek! Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa 1.250 TL alacaksınız

Devlet tarafından Gereksinim sahibi ailelere yapılan destek ödemelerine yeni bir tanesi daha eklendi. Doğalgaz desteği zammından sonra Elektrik tüketim desteğine de zam geldi. Destek ödemesi ile alakalı detaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aylık 8500 TL maaş alanlara yeni bir fırsat! Eğer bu şartı taşıyorsanız asgari ücret almanız mümkün!

Devlet tarafından 8500 TL ve üzeri maaş alan vatandaşlara doğalgaz desteği kapsamında ek ödeme yapılacak.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! 2500 TL doğalgaz desteğini sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Doğalgaz fatura desteği, ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

doğalgaz desteği 2022 Haberi

doğalgaz desteği 2022

Doğalgaz ve elektriğe gelen zamlar dar gelirli vatandaşların belini büktü. Faturaları yüksek gelenler destek ödemeleri hakkında bazı araştırmalar yapıyor. Peki doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz fatura yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği almak için hangi şartlar gerekir? Merak edilen tüm bu soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz fatura yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği almak için hangi şartlar gerekir? sorularının yanıtları hakkında bilgi vermeden önce destek ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan geldi. Peki Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz fatura yardımı nasıl alınır? Doğalgaz desteği almak için hangi şartlar gerekir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Bakan Yanık'ın...