05 / 05 / 2024

doğalgaz indirimi kasım 2014

doğalgaz indirimi kasım 2014

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz indirimiyle ilgili Gazprom yetkililerinin bugün veya yarın Türkiye'ye geleceğini belirterek, hedeflerinin ay sonuna kadar oranı netleştirmek olduğunu söyledi.

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek?

Doğalgaz yardımına dair sorular sıklaşmaya başladı. Soğukların bastırmaya başladığı şu günlerde vatandaşlar, doğalgaz yardımına dair detayları araştırıyor.

Fakir rondo ve doğrayıcıda Kasım'a özel fiyat; Fakir Atomic Rondo'nun peşin fiyatı 919 TL! İşte 18 Kasım 2022 fiyatları

Pratikliği ve fonksiyonel oluşuyla mutfaktaki doğrama işlemlerini kısa sürede yapan Fakir Atomic Rondo Rosie ve Fakir Handly Manuel Doğrayıcının Kasım ayına ilişkin cazip fiyatları belli oldu. İster peşin ister taksitli alın. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek?

Doğalgaz yardımının nereye yatırılacağı, nakit mi verileceği yardım başvurusu kabul edilen vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilen detaylar!

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı soğuk havaların gelmesi ile araştırılmaya başlandı. Yardımdan yararlanmak isteyenler, 1000 TL doğalgaz yardımının detaylarını merak ediyor.

doğalgaz indirimi kasım 2014 Haberi

doğalgaz indirimi kasım 2014

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz indirimiyle ilgili Gazprom yetkililerinin bugün veya yarın Türkiye'ye geleceğini belirterek, hedeflerinin ay sonuna kadar oranı netleştirmek olduğunu söyledi. Yıldız, şu bilgileri verdi: "İndirimle alakalı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer farklı bir nokta oluşmazsa önemli bir mesafe kat edeceğimize inanıyorum. Bizim hedefimiz, özellikle bu ay sonuna kadar rakamın netleşmiş olması. 2015'te indirimin netleşmiş şekliyle gaz alımlarına devam edeceğiz. Çünkü miktar önceki yıldan daha az olmayacak, hava şartlarına bağlı olarak önceki yıldan daha fazla gaz almış...