05 / 05 / 2024

doğalgaz zammı ekim 2014

doğalgaz zammı ekim 2014

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu. Babacan, doğalgaza yaza kadar zam yapılmayacağını söyledi. . Elektrik ve doğalgaza en son Ekim ayında yüzde 9'luk zam yapılmıştı...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Doğalgaz piyasası tarifeleri 2017!

Doğalgaz piyasası tarifeler yönetmeliği, 13 Ekim 2016 tarihinde 29853 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

Ankara'da doğalgaz kazı yasağı başlama tarihi uzatıldı!

Ankara Ticaret Odasından (ATO), Ankara Büyükşehir Belediyesinin doğalgaz kazı yasağı başlama tarihini 20 Ekim'e uzattığı bildirildi.

Doğalgaz ithalatı 5 yılda yüzde 30 arttı!

Türkiye'nin bu yıl ocak - ekim döneminde ithal ettiği doğalgaz miktarı, 2010 yılının aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 39 milyar 480,52 milyon metreküpe yükseldi.

Bendevi Palandöken: Doğalgaz ve elektrik zammı geri alınmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Ekim'den itibaren geçerli olan yüzde 9'luk doğalgaz ve elektrik zammının geri alınması gerektiğini belirtti.

Efe Biresselioğlu: Doğalgaz zammı enerjiyi de vurur!

TÜİK tarafından açıklanan yılın ilk yarısına ilişkin elektrik ve doğalgaz fiyatları istatistiklerini değerlendiren İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürdürülebilir Enerji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Efe Biresselioğlu, artış beklendiğini söyledi.

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri 2014!

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi..

Emre Kızılgüneşler: Elektrik ve doğalgaz zammı sanayiye darbe vurdu!

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, elektrik ve doğalgaza zammının sanayiye büyük bir darbe vurduğunu belirterek "Bu şartlarda dünyayla rekabet etmemiz çok" diye konuştu

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

doğalgaz zammı ekim 2014 Haberi

doğalgaz zammı ekim 2014

A Haber'de Murat Akgün'ün sorularını cevaplayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2015 yazına kadar elektrik ve doğalgaz fiyatlarında zam olmayacağını söyledi. Elektrik ve doğalgaza en son Ekim ayında yüzde 9'luk zam yapılmıştı.


Babacan, "Petrol fiyatlarının ve kurun biraz daha stabilize olmasını beklememiz gerekiyor. Petrol düştüğü için gelecek yıl belki de ilave bir ayarlamaya gerek kalmayacak. Petrol yeniden yükselirse o günün şartlarıyla yeniden değerlendiririz" dedi.


Sabah...