04 / 05 / 2024

Doğalkaya Bodrum ulaşım

Doğalkaya Bodrum ulaşım

Konutların alanları minimum 120 metrekare, maksimum 500 metrekare olarak dizayn edilen Doğalkaya Bodrum Villaları 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Doğalkaya Bodrum nerede?

Gülman Group Doğalkaya Bodrum Projesi!

Gülman Group Doğalkaya Bodrum Projesi 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı bugün yapılan proje Muğla Bodrum - Gündoğan lokasyonunda hayata geçiriliyor.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Bu yıl doğrudan yatırım 15 milyar dolara ulaşacak!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye'de doğrudan yatırımların önünün açıldığını belirtti. Ermut, 2016 yılında 12,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çektiğini, 2017'de ise 15 milyar dolara ulaşma hedefi olduğunu söyledi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Malatya'daki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’in yol problemlerinin çözümü noktasında var gücüyle çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallenin ulaşım sorununu çözdü.

Bodrum'um ulaşım sorunu çözülüyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Doğalkaya Bodrum ulaşım Haberi

Doğalkaya Bodrum ulaşım

Gülman Group tarafından inşa edilen Doğalkaya Bodrum Konutları bugün basına tanıtıldı. Projede toplam 15 adet niş villa yer alıyor. 


Doğalkaya Bodrum Evleri'nin toplam arsa alanı 34 bin metrekare olarak belirlendi. Projede güneşlenme terasları, masaj odaları, tuzlu su havuzu, sauna, fitness gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Doğalkaya Bodrum nerede?

Alanları 120 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteren villalardan oluşan Doğalkaya Bodrum Villaları Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan lokasyonunda hayata geçiriliyor. 



Doğalkaya Bodrum satış ofisi 

Telefon: 0212 345 11 00

Web: www.gulmangroup.com/web/

Özge...