04 / 05 / 2024

doğaltaş ihracatı çin

doğaltaş ihracatı çin

Küresel kriz ABD'yi sarsınca doğaltaş ihracatında Türkiye'nin lider ülkesi Çin oldu. Türkiye'nin Çin'e yaptığı doğaltaş ihracatı 7 yılda 8 kat artarak 112 milyon dolardan 1 milyar dolara ulaştı...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz için deprem uyarısı!

Doğu Karadeniz'in dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanları daha da riskli hale geldi. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölgede riskin arttığı uyarısı yaptı.

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

Doğuş Holding'in 10. kupon ödemesi tamam!

Doğuş Holding'in TRSDOGH72112 ISIN kodlu tahviline ilişkin olarak 10.kupon ödeme işlemi 27 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi...

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Akdağ tarafından kuruldu.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

doğaltaş ihracatı çin Haberi

doğaltaş ihracatı çin

Küresel kriz ABD'yi sarsınca doğaltaş ihracatında Türkiye'nin lider ülkesi Çin oldu. Türkiye'nin Çin'e yaptığı doğaltaş ihracatı 7 yılda 8 kat artarak 112 milyon dolardan 1 milyar dolara ulaştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ege Maden İhracatçıları Birliği, 2006'da Çin'e 112 milyon dolar olan Türkiye'nin doğaltaş ihracatının 2013 sonunda 1 milyar dolara ulaşmasında İzmir'de düzenlenen Marble ve Çin'in Xiamen fuarlarının büyük etkisi olduğunu bildirdi. Fuarlar sayesinde Çin'in Türk doğaltaş sektörü için en büyük pazar haline geldiği belirtilen açıklamada, 6-9 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen Xiamen Fuan'na katılan Türk firmalarının önemli yeni bağlantılar yaptığı kaydedüdi. 


İzmir'de 26-29 Mart 2014 tarihleri arasında 20. kez düzenlenecek İzmir Marble Doğaltaş ve Teknolojüeri Fuan'na Çinli ithalatçıların katüması için çaba gösterdiklerini belirten Ege Maden İhracatçıları Başkanı Arslan Erdinç,...