05 / 05 / 2024

Doğan Özgün Şahinler

Doğan Özgün Şahinler

Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Otel Şubesi, Doğan Özgün Şahinler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Apart Şubesi açıldı!

Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Apart Şubesi, Doğan Özgün Şahinler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs tarihinde kuruldu.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Doğan Özgün Şahinler Haberi

Doğan Özgün Şahinler

Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Otel Şubesi, Doğan Özgün Şahinler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Otel Şubesi iş konusu;-Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Taytur Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şirketi Beyoğlu Otel Şubesi adres: Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, Minare Sokak,...