29 / 04 / 2024

Doğan Öztürk Balcı

Doğan Öztürk Balcı

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Öztürk Balcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selim Dede Caddesi'nde kuruldu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğan Öztürk tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Nihat Doğan annesinin yanına yerleşti!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, annesinin hastalığı nedeniyle evini kapatarak annesinin yanına yerleşti. 

Hasan Öztürk'ten Kanal İstanbul yorumu!

Hasan Öztürk, Kanal İstanbul projesi için referandum yapılmasını önerenlere 12 Haziran 2011 seçimlerinde, AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en büyük vaadinin Kanal İstanbul olduğunu belirterek, “ AK Parti o seçimde yüzde 49.95 oy aldı. Yani Kanal İstanbul’u millet onayladı” dedi….

Mimar Doğan Kuban: AKM için keşke yarışma açsalardı!

Duayen mimar Doğan Kuban, Gazete Habertürk'ten Kübra Par ile röportaj gerçekleştirdi. Kuban, Murat Tabanlıoğlu'nun AKM projesini de yorumladı..

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu

İsmail Doğan'dan Türk mobilya sektörüne çağrı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilyacılara seslenerek, Türk mobilya sanayicilerinin dünya mobilya devlerini yakından izlediğini söyledi.

Doğan Öztürk Balcı Haberi

Doğan Öztürk Balcı

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Öztürk Balcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selim Dede Caddesi'nde kuruldu. 


Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...