20 / 05 / 2024

Doğan Regülatörü ve HES projesi

Doğan Regülatörü ve HES projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi ve Ovacık'ta ki enerji tesislerini gezecek...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Lise ve ön lisans mezunları arasından 127 personel alımı gerçekleştireceğini paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımın birçok branşta olacağını bildirdi.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Doğan Tower fiyat!

Doğan Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Doğan Regülatörü ve HES projesi Haberi

Doğan Regülatörü ve HES projesi

Çebi Enerji Elektrik Üretim A.ş, Marmara Ereğlisi'nde Çebi Enerji Santrali projesini yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre Proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 15 Kasım 2012 tarihinde saat 15:00'da Termopet Petrol Tesisleri'nde  halkın katılımı toplantısı yapılacak.



Filyos Enerji Üretim ve Tic A.Ş, Karabük Ovacık'ta Doğan Regülatörü ve HES projesini yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre Proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 15 Kasım 2012 tarihinde saat 14:00'da Merkez Cemaller Köyü Köy Konağı'nda halkın katılımı toplantısı yapılacak.


Detaylı bilgi için