27 / 04 / 2024

doğan turhan öldü

doğan turhan öldü

MAT İnşaat İzmir, İstanbul Ekspres ve Park Bornova Outlet Center'in Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Turhan (78), 17 Ocak 2014 tarihinde hayata veda etti. Doğan Turhan, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunuydu.

Mat İnşaat'ın acı günü! Doğan Turhan hayatını kaybetti!

Mat İnşaat San. ve Tic A.Ş' nin kurusu, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri Engin Turhan ve Ersin Turhan'ın babaları Doğan Turhan hayatını kaybetti.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOKİ Malatya Doğanşehir projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Doğanşehir'de inşa edeceği 89 konutun ihalesi yapıldı.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 22 Aralık 2017'de açıldı.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Doğan Dağ: İnşaat sektöründe ihtiyaç ve beklentiler değişiyor!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren ve bu yıl 5’incisi düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.

doğan turhan öldü Haberi

doğan turhan öldü


Doğan Turhan kimdir?


Tırhala eşrafından merhum Şemsettin Turhan ile merhume Müşerref Turhan Tuzcuoğlu'nun oğulları Doğan Turhan, İzmir'de 1936 yılında dünyaya geldi. 


Doğan Turhan İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Dayısı Mehmet Ali Tuzcuoğlu ile birlikte MAT İnşaat'ın kurucu ortaklarından olan Doğan Turhan, 1964 yılında nakliyeciliğe de adım atarak sektörün lider kuruluşlarından İstanbul Ekspresi kurdu. 


Dokuz yıl önce de Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk Outleti Park Bornova'yı kuran Doğan Turhan, uğraş verdiği sektörlerde öncülüğü, yenilikçiliği ve başarısı ile adından söz ettirdi. Doğan Turhan, Berrin Turhan ile evli ve üç çocuk babasıydı.


Nakliye sektörünün duayenlerinden ve İzmir'in tanınmış işadamı Doğan Turhan (78), bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. MAT İnşaat, İstanbul Ekspres ve Park Bornova Outlet Center'in yönetim kurulları...