28 / 04 / 2024

Doğançay imar planı

Doğançay imar planı

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Pendik Doğu Mahallesi 1/1000 imar planı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 865 ada, 57 ve 59 parsellere ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etaba ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kıbrıs İskele'nın imar planı onaylandı!

Kıbrıs UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan, son günlerde tartışmalara neden olan Mağusa Emirnamesi için “Biz imar planını onaylıyoruz emirname doğru değil'' diye konuştu.

Güngören Gündoğan Mahallesi itiraz imar planı askıda!

Güngören Gündoğan Mahallesi, ( Eski: 14 pafta, 1512 parsel ) Yeni: 951 ada, 2 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Doğançay imar planı Haberi

Doğançay imar planı

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor. Altı firmanın girdiği ihalenin kesinleşmesinin ardından kazanan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cesur bir karar aldık. Sözümüzü yerine getiriyoruz; tapu sorununu çözüyoruz" diye konuştu. Firma 90 gün içerisinde imar planı uygulamasını belediyeye teslim edecek. Uygulama ile vatandaşın tapulu malı imar parseli haline gelecek. İmar parseli iki kat olmak üzere ruhsatlı olarak yapılabilecek. Vatandaşlar hisseli veya tarla vasfındaki konutları için tapu alabilecek. 


Posta...