07 / 07 / 2024

Doğancılar yeni okul

Doğancılar yeni okul

AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 2016 yatırım programı kapsamında Doğancılar Mahallesi'ne okul yapılacağını söyleyerek, 2016 yılı içerisinde temeli atılacak okul için köylülere "hayırlı olsun" dedi.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Kira artış düzenlemesi! 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Kira artış düzenlemesi, kiracıların ilgi odağında yer alıyor. Peki 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Doğal gaza zam mı gelecek? Yüzde 30…

Son dönemlerde uluslararası piyasalarda yaşanan fiyat artışlarına paralel, nisan ayı başı itibarıyla doğal gaza yeni zam bekleniyor. Aylık güncellemeler kapsamında sanayide kullanılan doğal gaz fiyatlarındaki artışın yüzde 30’lara ulaşabileceği öne sürüldü. 

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Doğancılar yeni okul Haberi

Doğancılar yeni okul


AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 2016 yatırım programı kapsamında Doğancılar Mahallesi'ne okul yapılacağını söyleyerek, 2016 yılı içerisinde temeli atılacak okul için köylülere "hayırlı olsun" dedi. Ankara'ya yaptığı ziyaretin ardından Doğancılar Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Özçınar, Kiraz'ı rekabetçi ve güçlü bir konuma taşıyacak olan yatırımlarda kullanılmak üzere 30 milyon liralık kredi desteği aldıklarını açıkladı.


"Ekonomik atılım yapacağız"


Daha önceki dönemlerde çocuklarını farklı köy, mahalle veya Kiraz'ın merkezinde okutmak zorunda kalan, çoğunluğu dar gelirli vatandaşlardan oluşan Doğancılar'da bir okul yapılacağını söyleyen Özçınar, eğitim ve sosyal alandaki projelerin hız kesmeden süreceğini vurguladı. Başkan Özçınar, birçok yerel yönetimin aynı anda talep etmesine rağmen elde edemediği 30 milyon liralık kredi desteğinin meclis tarafından kabul edilmesinin kendilerine gurur verdiğini anlatarak, "Kiraz sadece sosyal projelerle değil,...