07 / 05 / 2024

doğanlar çanakkalede yeni avm

doğanlar çanakkalede yeni avm

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale'de Doğtaş Plaza'yı yıkıp yerine yeni bir AVM, Biga ilçesinde ise 4 yıldızlı bir otel inşa edecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Doğal gaza yeni zam var mı? Az önce açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Kasım ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

Sahte hesaplara son! X’te aylık 150 TL'ye kimlik tabanlı doğrulama dönemi başladı

Eski adıyla Twitter olan X, doğrulama hizmetlerine yeni bir seçenek daha ilave ediyor. Bir süredir geleceği söylenen kimlik kartı tabanlı doğrulama seçeneği X’te aktif hale gelmiş halde. İşte detaylar...

Mercedes-Benz yeni elektrikli CLA modelini tanıttı! İşte yeni Mercedes-Benz CLA

Günden güne elektrikli otomobil sektörüne daha fazla alışmaya başlayan Mercedes, bu doğrultuda kapsamda yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Araç satışında yeni arkadan dolanma yöntemi! Akıllara durgunluk veriyor

Araç piyasasında fahiş fiyatlar ortaya çıkınca hükümet de bir dizi önlemler getirdi. Fakat bu önlemlerin aşılması pek de zor olmuyor. Son olarak ikinci el aracın sıfır araç fiyatlarını geçemeyeceğinin açıklanması yeni bir oyunu doğurdu. İşte yeni yapılan fırsatçılık...

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Çalışanlar dikkat! Yeni asgari ücretle birlikte yemek ücreti de zamlandı!

Asgari ücret yeni rakamının açıklamasından sonra birçok kalemde ödemeler güncellendi. Bu kapsamda, çalışanlara sağlanan yemek bedeli yeniden belirlendi.

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yapıyor. Bu doğrultuda da yeni kampanyalar yapılıyor. TOKİ’nin kampanyası ile 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa sunulacak. İşte detaylar!

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Asgari ücret ile ilgili Bakan Nebati rakam verdi!

Yeni yıla az bir zaman kalması üzerine farklı asgari ücret tahminleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yaptığı açıklama üzerine ocak ayı zamlarına dair farklılıklar oldu. Asgari ücret tahminleri doğru çıkmadı yeni ücret netleşiyor. İşte tüm ayrıntılar...

doğanlar çanakkalede yeni avm Haberi

doğanlar çanakkalede yeni avm


DOĞANLAR Grubu, 1999 yılında Çanakkale'de kurulan ilk alışveriş merkezi olan Doğtaş Plaza'nın yerine yeni ve daha büyük bir AVM inşa edecek. 


Grup, Çanakkale'nin Biga ilçesinde de 4 yıldızı bir otel yapacak. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, yeni kurulacak AVM ve otel projelerine ilişkin şu bilgileri verdi: "Çanakkale'nin ilk ve en büyük süpermarketini kurmuştuk. Daha sonra da içinde Tansaş'ın da bulunduğu Doğtaş Plaza yatırımını gerçekleştirdik. Şu anda da eski kalan plaza binalarımızı yıkarak çok daha modern bir bina ile Çanakkale'nin en büyük AVM'sini inşa edeceğiz." Biga'da 20 bin metrekarelik arsaları olduğunu belirten Doğan Türkmen, "Öncelikle Biga'nın ihtiyacı olan 4 yıldızlı otel projemizi de hayata geçireceğiz" dedi. Türkmen, Doğanlar Ailesi'nin yatırımlarını kendi bölgesine yapmaktan gurur duyduklarını söyledi. 


65 ülkeye ihracat Doğanlar...