16 / 05 / 2024

Doğatoria Evleri Seydioğlu satış ofisi

Doğatoria Evleri Seydioğlu satış ofisi

Seydioğlu Doğatoria Evleri teslim tarihi 2017 yılı ortası olarak belirlendi. İstanbul Pendik'te yükselen Doğatoria Evleri projesinde konut satış fiyatları 170 bin liradan başlıyor...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde tapular devrediliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent Evleri'nde tapu devrinin başladığını belirtti. İşte Ali Kurt'un o açıklaması...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

N1 Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

N1 Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Doğu Koray Dillioğlu tarafından kuruldu.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğatoria Evleri Seydioğlu satış ofisi Haberi

Doğatoria Evleri Seydioğlu satış ofisi


Doğatoria Evleri projesi Seydioğlu Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Doğatoria Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Velibaba bölgesinde yükseliyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde konutların satış fiyatları 170 bin liradan başlayarak değişiyor. Doğatoria Evleri Pendik projesinde 111 daire yer alıyor.



Seydioğlu Doğatoria Evleri teslim tarihi!


Seydioğlu Doğatoria Evleri teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Pendik Doğatoria Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri sunuluyor.


Seydioğlu Doğatoria Evleri Pendik projesinde çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık - kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



*Haberdeki görsel firmanın Yayatoria projesine aittir.



Telefon: (0216) 307 61 96

Web adresi: http://www.seydioglugrup.com/

Gülcihan...