12 / 05 / 2024

doğduğu evin kapısını makam odasına taktırdı

doğduğu evin kapısını makam odasına taktırdı

Memleketi Malatya'dan henüz dört aylıkken ailesiyle önce İstanbul, daha sonra Bursa'ya taşınan 54 yaşındaki iş adamı, doğduğu evin 200 yıllık ahşap kapısını fabrikasındaki makam odasına taktırdı.

Yastık altında parası olanlar bankaların kapısını tıklattı! 100 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar 22 Mart 2024?

Son dönemde faiz oranlarında yaşanan artış, tasarruf sahipleri için de adeta yeni bir gelir kapısı oldu. Peki bankaların Mart 2024 mevduat faizi oranlarında son durum ne? İşte banka banka son dakika mevduat faizi oranları 22 Mart 2024... 

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.

10 sene oturduğu evin kiracısı olduğunu öğrenen ev sahibi mağdur oldu

Kocaeli'de akrabasından satın aldığı evin başkasına satıldığını öğrenen ev sahibi gerçek ev sahibinin kapıya dayanmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Ev sahibinin baltayla kapılarını kırdığı kiracı başka eve taşındı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin kapısını kırdığı Suriye uyruklu kiracılar yeni bir eve taşındı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

doğduğu evin kapısını makam odasına taktırdı Haberi

doğduğu evin kapısını makam odasına taktırdı

Malatyalı bir iş adamı, doğduğu evin 200 yıllık tahta kapısını fabrikasındaki makam odasına monte ettirdi.


Memleketi Malatya'dan henüz dört aylıkken ailesiyle önce İstanbul, daha sonra Bursa'ya taşınan 54 yaşındaki iş adamı, doğduğu evin 200 yıllık ahşap kapısını fabrikasındaki makam odasına taktırdı.


Kayapa Sanayi Bölgesi'ndeki bir ahşap imalat firmasının sahibi Yalçın Toy, fabrikanın üretim bölümünü gören pencereye açılan kapıdan zaman zaman çalışanlarını izliyor.


Toy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapının kendisi için çok yüksek manevi değeri bulunduğunu söyledi.


Doğduğu evden 1961'de, dört aylıkken taşındıklarını belirten Toy, İstanbul'un ardından Bursa'ya geldiklerini anlattı.


Yıllar sonra bir proje için Malatya'ya gittiğini ve evini görmek amacıyla Darende ilçesine uğradığını belirten Toy, şöyle devam etti:


"Baktım ki evin her tarafı yıkılmış, sadece kapı ayakta duruyor. Bu kapı beni çok cezbetti ve hemen...