27 / 04 / 2024

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.



Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün'ün yargılanmasına başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İstanbul 39. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanık Naim Akgün ve avukatı da yer aldı.

Verilen bilgiye göre, duruşmada savunma yapan Akgün, evini iki üç kişiye kiraya verdiğini fakat evde 20 kişi yaşamaya başladığını iddia ederek, kiracılarla uğraşmamak için evi oğlu İhsan'a devrettiğini oğluma, kira ödemediklerini öğrendiğim için de evden çıkmalarını söylediğini kaydetti. 

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Naim Akgün, olay tarihinde evden çıkan yan dairedeki kiracısının daireyi kötü halde bırakması sebebiyle tadilat yapmaya gittiğini ve elinde bu yüzden balta olduğunu dile getirdi.

Tadilat esnasında 8-10 kişinin kendisine saldırdığını öne süren Naim Akgün, "Kapıyı kendisinin kırmadığını dile getirerek, "15 bin TL değerindeki malıma neden zarar vereyim?" şeklinde konuştu.

Hakimin, emniyetteki ifadesinde, kızgınlıkla kiracısının kapısına vurduğunu söylediğini anımsatması üzerine de konuşan sanık, "Onu dediğimi hatırlamıyorum, ben 93 yaşındayım." diye konuştu.


Geri Dön