29 / 04 / 2024

Doğru lokasyon belirlemek için ne yapmalı

Doğru lokasyon belirlemek için ne yapmalı

Yeni bir mağaza açacaksınız ama lokasyon seçiminde zorlanıyor musunuz? Cadde üzerinde veya AVM’de mi yer almanız gerektiğine karar veremiyor veya gelişen yeni ticari bölgeleri mi öğrenmek istiyorsunuz? İşte cevabı;

Yeni yatırım yapmak isteyenlere doğru lokasyon uyarısı!

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

Doğru fiyatla çıkılan konutlar satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, İstanbul'da metrekaresi 4 bin lira ve altı olan konutlara talep hala çok yüksek ve satışlar iyi durumda. Metrekaresi 4 ila 8 bin lira arasında olanlarda doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyat olması halinde halen satışlar sürüyor" dedi..

İşte doğru kentsel dönüşüm için yapılması gerekenler!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak dönüşüm uyarısı yaptı. Albayrak, doğru kentsel dönüşüm için yapılması gerekenleri anlattı.

Site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Fiyatlandırma doğru olduğu sürece satılamayacak gayrimenkul yoktur!

Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, referandumun gayrimenkul piyasasına etkilerini değerlendirirken, “Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu doğru. Fakat fiyatlandırma doğru olduğu sürece bu sektörde satılamayacak gayrimenkul yoktur” diyor.

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

İnşaat sektörü stoku doğru kredi yöntemleriyle eritiyor!

Euler Hermes’in Türkiye CEO’su Özlem Özüner, sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özüner’e göre inşaat sektörü iyi dayandı. Çok stok var ve bunu doğru kredi yöntemleri ile eritmeye çalışıyor.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

Topkapı Sarayı Sarayburnu’na doğru kayıyor!

Topkapı Sarayı’nın zemininde Sarayburnu yönüne doğru sıvılaşma tespit edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bunun üzerine çalışmalara başladı.

Doğru lokasyon belirlemek için ne yapmalı Haberi

Doğru lokasyon belirlemek için ne yapmalı

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, yüzde 99’luk doğruluk oranıyla sizin için en doğru lokasyonu buluyor.

Her firmanın mağaza yer seçimi yaparken dikkat ettiği çevresel faktörler vardır. Firmalar açacakları mağazanın hedef müşteri kitlesinin yoğun olduğu yerde olmasını ve rekabet açısından avantajlı bir lokasyonda olmasını ister. Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki verileri sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, perakende sektöründeki firmalar için bu verileri güncel ve tamamen bilimsel bir yöntemle paylaşarak firmanın en doğru veriye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlıyor.

Sektörlere özel alışverişin yoğun olduğu yerler, hedef müşteri yaş gurubu ve adedi, gelir...