15 / 05 / 2024

Doğrucan Mobilya uşakta açıldı

Doğrucan Mobilya uşakta açıldı

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı.

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

300 bine satılan ev 3 milyon TL'ye çıktı! Yatırımcılara 2025 uyarısı!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken, borsadaki son durum da merak ediliyor. Peki şimdi konut ve otomobile yatırım yapmak mı, borsaya yönelmek mi daha mantıklı?

Konut satışında kimlik doğrulama sistemi ilk meyvesini verdi: Sahte ilanlar tek tek siliniyor...

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışlarında fahiş fiyatların önüne geçilmesi amacıyla uygulamaya alınan kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi.

Konut ve araçta fahiş fiyatlar durdu! Sahte ilanlarla ilgili sorunlar azalıyor!

Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarına yönelik düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Peki, ilanlarda son durum ne? Dolandırıcılık olayları azalacak mı? İşte detaylar...

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Müjdeli haber geldi! Borsa yatırımcısı bu kez sevinçten şok olacak!

Yeni yılın ilk günlerinde yatırımcısına şok üzerine şok yaşatan borsada yukarı doğru koşu başladı. Uzmanlar, tablonun bozulmaması durumunda borsanın orta vadede 8 bin puana kadar yükseleceği öngörüsünde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dolar için tarih ve saat verildi! Analistler bu habere bakmadan bu gece sakın uyumayın dedi

Dolar fiyatlarındaki ani yükseliş herkesi yeniden dolara doğru çevirdi. Şu anda tüm yatırımcılar doların nasıl bir seyir alacağını merak etmeye başladı. İşte dolar için verilen o kritik tarih ve saat...

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarındaki aidiyeti tartışmalı Cronos-1 sahasında önemli miktarda doğalgaz bulunduğu açıklandı. İşte detaylar!

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Doğrucan Mobilya uşakta açıldı Haberi

Doğrucan Mobilya uşakta açıldı

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. İzmir merkezde başlayan şubeleşme çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda Aydın, Denizli, Salihli ve Manisa’ya taşıyan Doğrucan Mobilya Uşak’taki ilk mağazasını yoğun katılım ile Uşaklıların hizmetine açtı. Uşak Valiliği, protokol üyeleri vatandaşların katıldığı açılış töreninde kurdele kesiminin ardında mağaza adeta izdiham yaşandı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Açılışta kısa bir konuşma yapan Doğrucan Mobilya CEO’su Deniz Doğru, bir evin tüm ihtiyacını karşılayan geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını söyleyerek, yıllardır kaliteyi uygun fiyata sunmak için çalıştıklarını, ulaştıkları noktada bu felsefenin önemli rol oynadığını söyledi. Ege bölgesindeki hizmet ağını genişleterek Uşak’a da...