14 / 05 / 2024

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat iletişim

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat iletişim

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ünal, Doğuş Yanık, Fikret Erdal, Mustafa Coşkun ve Yusuf Akduman ortaklığında kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Tapuda 35 milyonluk vurgun Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'yle engellendi! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tapuda sahteciliğin önüne daha hızlı geçmek amacıyla geçen sene Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni (EKDS) başlattıklarını ve böylece 35 milyon liralık vurgunun önüne geçildiğini söyledi.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Erdemler Global İnşaat Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemler Global İnşaat Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Birkan Doğan tarafından kuruldu.

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Aras tarafından kuruldu.

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat iletişim Haberi

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat iletişim

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-HER TÜRLÜ AJANS REKLAM AJANSI İŞLERİ HİZMETİ VE AJANS MALZEMELERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 2-HER TÜRLÜ ELEKTRONİK MALZEMELER TAMİR BAKIM İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 3-HER TÜRLÜ İNŞAAT İŞLERİ TAAHHÜT KONUT YAPIM ,İNŞAAT MALZEMELERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM. 4-HER TÜRLÜ METAL İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 5-HER TÜRLÜ ORMAN ÜRÜNLERİ İMALAT TOPTAN ALIM SATIM YAPMAK. 6-HER TÜRLÜ OTOMOTİV TAMİ,R BAKIM ALIM SATIM KİRALAMA VE OTO YEDEK PARÇA İMALAT TOPTAN ALIM SATIM. 7-HER TÜRLÜ NAKLİYE HAFRİYAT KAZI TAŞIMACILIK ŞEHİR İÇİ ŞEHİRLER ARASI SERVİS HİZMETİ.

Adres:...