19 / 05 / 2024

doğtaş enerji yatırımı

doğtaş enerji yatırımı

Doğtaş Mobilya’nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Holding’in 50’inci yaşında lokomotifi mobilyanın yerine enerji sektörü olacak. 2022 yılında enerjiden 3 milyar dolar ciro elde etmeyi hedefliyor

Şubat’ta yabancıya gayrimenkul satışından 152 milyon dolar doğrudan yatırım geldi

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), Türkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişinin şubat ayında 240 milyon dolar olduğunu açıkladı. Şubat’ta yabancıya gayrimenkul satışından Türkiye’ye 152 milyon dolar doğrudan yatırım geldi.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

AK Parti döneminde Türkiye’ye ne kadar doğrudan yabancı yatırım geldi?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun 300 miyar dolarlık yabancı yatırım getireceğine ilişkin seçim vaatlerinin yankıları devam ediyor. Bakan Nebati, bu vaade ilişkin tepkisini 2002 ile 2023 yılları arasında gerçekleşen yabancı sermaye yatırımları ile verdi.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da Yusuf Uçar ve Akif İshakoğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

doğtaş enerji yatırımı Haberi

doğtaş enerji yatırımı


Doğtaş ve Kelebek Mobilya’yı da bünyesinde bulunduran Doğanlar Holding 2022 yılında 50. yaşına girecek. Doğanlar’ın daha önce amiral gemisi olan mobilya sektörünün yerini 50. yaşında enerji sektörü alacak. Holdingin 2022 yılı planlarında enerjiden 3 milyar dolar, mobilyadan da 1 milyar dolar ciro yapmak var. Ayrıca şirket, Türkiye’deki ilk 50 aile arasına girmeyi hedefliyor. Şirketin mobilyanın yanı sıra enerji, inşaat ve gıda sektörlerinde faaliyette bulunduğunu anlatan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, kendileri için lokomotif sektörün enerji olacağını açıkladı. Denizli ve Çanakkale’de 4 ayrı projeyle 235 megavatlık (MW) enerji için ABD’li bir firmayla ortaklık yaptıklarını açıklayan Doğan, “ABD'li firma buradaki yatırımı çok fazla uzattı. Bunu uzatınca biz tekrar bir anlaşma yaptık. Şimdi bunları kendimiz yapacağız. Şu anda Erzurum İspir’de...