02 / 05 / 2024

Doğu Karadenizde kış turizmi ne durumda

Doğu Karadenizde kış turizmi ne durumda

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA ), bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında Ordu'dan Artvin'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

A101'de zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL! A101 online indirimli aktüel kataloğu 14 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda yüzde 30'a varan çılgın indirim dikkat çekerken zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Doğu Karadenizde kış turizmi ne durumda Haberi

Doğu Karadenizde kış turizmi ne durumda

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), bölgede kış turizminin geliştirilmesine yönelik projeler kapsamında, Ordu'dan Artvin'e kadar "kış turizm koridoru" kurma çalışmalarını hayata geçiriyor.


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve sportif aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. 


Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Doğu Karadeniz, bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında, 2 milyar liralık harcama öngörülerek hayata geçirilecek projeyle, turizmde 12 ay önemli bir merkez haline gelecek.


Ziyaretçilerine doğa turizmine yönelik pek çok alternatif de sunan Doğu Karadeniz, oluşturulacak "kış turizm koridoru" ile Ordu'dan Artvin'e kadar rahatlıkla gezilebilecek.


DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'i ziyaret eden yerli ve yabancı turist...