14 / 05 / 2024

Doğubayazıt yeni binalar

Doğubayazıt yeni binalar

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yapımı devam eden modern kamu binaları ve lojmanlar Doğubayazıt'ın çehresini değişiyor.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı: Yeni binalar da endişe veriyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce kişinin ölümüne neden olan binalarda yapılan hataların tekrarlanması endişe veriyor. Uzmanlar, yeni binalarında korkutan örneklere sahip olduğunu ileri sürdü. 

Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! Opet, Shell, BP 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıta indirim beklerken zam haberi verildi. Akaryakıt fiyatları dün gece değişti. Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! BP, PO, Opet 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

O bölgeler için korkutan deprem uyarısı! Yeni binalar bile yıkılabilir! 

Türkiye Deprem Tehlike Haritası ve Parametre Değerleri Kararı’nın riskleri eksik gösterdiği iddiası gündeme geldi. Jeoloji Mühendisleri Odası, başta İzmir’in körfez bölgesi olacak şekilde pek çok şehirde depreme dayanıklı olarak yapılacak yeni binaların dahi ilk depremde yıkılabileceğini söyledi.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Ağrı'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü, Ağrı Doğubayazıt'ta Çiftepınar Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 12 milyon 819 bin 870 TL muhammen bedelle satıyor...

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Giresun Doğankent'te yeni yapılar yükseliyor!

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Doğubayazıt yeni binalar Haberi

Doğubayazıt yeni binalar


Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde inşaatı devam eden modern kamu binaları ve lojmanlar, ilçenin çehresini değiştirecek.  

Bölgede gerçekleştirilen yenileme kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Türkiye-İran karayolundaki Gürbulak Sınır Kapısı'na yaklaşık 5 kilometre mesafede Gümrük Müdürlüğü hizmet binası ve hangar inşa ediliyor.

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Akhan;

"Gürbulak Sınır Kapısı güzergahı ilçemizin tanıtımı açısından çok önemli. Her gün binlerce araç ve insan bu güzergahı kullanıyor. Sınır kapımızın hemen yanında inşası devam eden yeni lojmanlar ile tır parkının yanında yapımı süren Gümrük Müdürlüğü hizmet binası ve hangarı tamamlandığında ilçemizin çehresi değişecek."

İlçe merkezinde sınırlı alanda hizmet veren İlçe Zirai Karantina ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlükleri için de yeni bir hizmet binası...