02 / 05 / 2024

doğuda kapanan yollar

doğuda kapanan yollar

Karayolları 183. Şube Şefliği' nden yapılan yazılı açıklamada, Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Ardahan - Şavşat ve Ardahan - Posof karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Çığdan kapanan yollar açılıyor!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi nedeniyle kapanan ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Günyazı köyü ve bağlı mezraların yolları, İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekiplerinin yoğun çabasıyla açılıyor...

Doğal gaz faturasını düşüren formül tek tek açıklandı! Bunu yapanlar yüzde 25-30 daha az ödeyecek!

Kış mevsimin gelmesiyle birlikte kombiler açıldı, doğal gaz faturaları yükselmeye başladı. DOSİDER, daha az fatura ödemenin yollarını madde madde anlattı...

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

TİKA '2018 Tecrübe Paylaşım Programı' tanıtıldı!

Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, geçen yıllarda Türkiye'de büyük bir firmanın sosyal sorumluluk projesi kapsamında doğuda bir okul inşa ettirdiğini, sonradan reklama ayrılan bütçenin inşaat projesinden daha fazla olduğunu öğrendiğini söyledi.

Doğu Anadolu'ya 7 dev ulaşım projesi müjdesi!

Kara yolları 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum sınırları içerisinde yapımı süren 7 tünelle Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlanacak.

doğuda kapanan yollar Haberi

doğuda kapanan yollar

Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı.


Karayolları 183. Şube Şefliği'nden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde kapanan Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi.


Açıklamada, sabah saatlerinde tipinin dinmesinin ardından karla mücadele çalışması başlatıldığı belirtildi.


Kapanan karayollarında ulaşıma izin verildiği vurgulanan açıklamada, sürücülerin buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli olmaları...