10 / 05 / 2024

doğukent halı saha projesi

doğukent halı saha projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı.

ŞOK’ta sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü!

ŞOK’da 8 Ağustos’a kadar indirimli ürün kampanyası devam edecek. Bu doğrultuda, Vestel sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgazda OHAL dönemi! Neler değişecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen illerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Gazprom’dan tehdit doğal gaz sözleşmesini her an feshedebiliriz

Rusya’nın enerji şirketi Gazprom, Moldova’nın düzenli olarak ihlal ettiği doğal gaz sözleşmesine ilişkin yaptığı açıklamada sözleşmeyi her an feshedebileceklerini açıkladı. Moldova’da Ocak ayında yeterli doğal gaz temin edilememesi nedeniyle olağanüstü hal ilan edilmişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

doğukent halı saha projesi Haberi

doğukent halı saha projesi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi spora ve sporculara destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmeleri için hizmetlerine ve yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğukent’te yapımını tamamladığı halı sahayı gençlerin hizmetine sundu. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce 550 metrekarelik bir alana yapılan halı sahayı gençlerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, ilimiz genelinde özellikle gençlerin ve vatandaşların spor yapabilecekleri alanları artırmayı hedefliyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...