14 / 05 / 2024

Doğuş Grubu yapılandırma

Doğuş Grubu yapılandırma

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Çiftçilere yapılandırma müjdesi! Başvurular ne zaman?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara yapılandırma müjdesi verdi. Peki bu yapılandırmadan kimler yararlanacak? Söz konusu yapılandırma ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

Türkiye Bankalar Birliği’nden yapılandırma açıklaması!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ödemesi süren konut kredilerinde müşterilerin bankalardan yapılandırma talep etmesinin yasal olarak mümkün olmadığını, bankaların da hukuken yapılandırma yoluna gitme zorunluluğu bulunmadığını duyurdu.

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

Doğuş Grubu'ndan borç yapılandırması açıklaması!

Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borç yapılandırmalarıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Şahenk, “Bankalarımıza hak, hukuk çerçevesinde en doğru nakit akışlarını çıkarıp bir program sunduk. Çok kısa zamanda en güzel biçimde bu olay ortadan kalkacak” dedi.

Doğuş Grubu, Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor!

Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Grubu Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Vergi dairelerinde yapılandırma yoğunluğu!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamındaki ödemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var'' diye konuştu.

QNB Finansbank yapılandırma için fazla mesai yapacak!

QNB Finansbank yapılandırma ödemeleri için fazla mesai yapacak. Banka, saat 20.00’ye kadar açık kalacak.

Yeni yapılandırma vatandaşın yüzünü güldürdü!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Meclis'ten geçen 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağbal, kaçırılmayacak 5 fırsatı anlattı.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yeniden yapılandırma düzenlemesi nedeniyle vergi daireleri mesai yapacak.

Doğuş Grubu Reina'nın yerine işletme açacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan İpek Duran, Reina'nın yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Duran, Reina'nın yerine Doğuş Grubu'nun işletme açacağını söyledi.

Doğuş Grubu yapılandırma Haberi

Doğuş Grubu yapılandırma

Geçen haftanın son günü Türkiye Bankalar Birliği (TBB) imzalı bir kamuoyu duyurusu yayınlandı.

Söz konusu açıklamaya göre kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Daha önce bu sayfalarda size aktardığımız gibi Doğuş Grubu'nun bankalara olan borçlarının 2,6 milyar dolarlık bölümü için yapılan bu anlaşmaya ilişkin ayrıntı verilmedi.

Ekonomist'in edindiği bilgilere göre, yapılandırmaya ilişkin niyet mektubu Doğuş Grubu ile lider bankalar İş, Yapı Kredi ve Akbank arasında imzalandı. İmzalanan anlaşmada, borçların vadesi ve faiz oranının yanı sıra Doğuş Grubu'nun elden çıkaracağı varlıklara ilişkin bir takvim olduğunu öğrendik. Alacaklı bankalardan birinin yöneticisi, "Ayrıntıları henüz biz de bilmiyoruz. Lider bankalar 1-2 gün içinde bilgileri paylaşacaktır" demekle...