25 / 08 / 2024

Doğuş İnşaatın acı günü

Doğuş İnşaatın acı günü

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş'ın ağabeyi İlhan Gürtaş vefat etti. Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Doğuş İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ilk projesini imzaladı!

Doğuş İnşaat, Abu Dabi’deki yapılacak olan Mid Island Parkway Projesi için Birleşik Arap Emirlikleri'nde üstlendiği ilk projede sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Doğuş GYO yönetici sorumluluk sigortasını bir yıl uzattı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi'nin süresi bir yıl uzatıldı...

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halis Can Üzen tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaatın acı günü Haberi

Doğuş İnşaatın acı günü

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş'ın ağabeyi İlhan Gürtaş vefat etti. Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı...