10 / 05 / 2024

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Umut Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'a kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Gür tarafından kuruldu.

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Haberi

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Umut Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'a kuruldu.



Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-) İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...