29 / 04 / 2024

Doğuş ve Acıbadem hastane ortaklığı

Doğuş ve Acıbadem hastane ortaklığı

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Türk müteahhitler için pandemiye aşı olacak pazar Orta Doğu ve Afrika'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından, 2021'in ilk İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınlandı. Raporda, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde 2021 yılı ve sonrası için bilinen ve planlanan 5,4 trilyon dolar büyüklüğünde projenin olduğu vurgulandı.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Üsküdar Acıbadem Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, 1093 ada, 28 parsel ve doğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar olanı tadilatı askıda...

Doğuş ve Acıbadem hastane ortaklığı Haberi

Doğuş ve Acıbadem hastane ortaklığı


Acıbadem Sağlık Grubu ve Doğuş Grubu çocuk hastanesi kurmak için protokol imzaladı. İstanbul’da 0-16 yaş grubu çocuklara yönelik tanı ve tedavi hizmeti vermek amacıyla kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.


Ferit F. Şahenk, hastane ortaklığıyla ilgili olarak “Hayatımın en mutlu olaylarından birini kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Mehmet Ali Aydınlar ile hayalimi gerçekleştirmeye çok yakınım. Yalnızca çocuklar için, doğumdan itibaren onları kucaklayacak dünyadaki en ileri teknolojileri ve Ar-Ge’yi bünyesinde barındıracak olan hastane projesi gerçekleşme yolunda” diye konuştu.


‘TÜRKİYE’YE, ÖRNEK BİR ÇOCUK HASTANESİ KAZANDIRACAĞIZ’


Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali...