04 / 05 / 2024

Doğuş ve Gülsan İnşaat kazakistan otoyol

Doğuş ve Gülsan İnşaat kazakistan otoyol

Doğuş İnşaat ve Gülsan İnşaat, dünyanın en geniş yüzölçümüne sahip ülkelerden biri olan Kazakistan'ın doğusu ve batısı arasındaki otoyol inşaatı için işbirliğine gitti...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020’de açılacak!

Dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip üç gözlemevi arasında bulunan Doğu Anadolu Gözlemevi'nin 2020’de açılacağı açıklandı.

Doğuş ve Gülsan İnşaat kazakistan otoyol Haberi

Doğuş ve Gülsan İnşaat kazakistan otoyol

Doğuş İnşaat ve Gülsan İnşaat, dünyanın en geniş yüzölçümüne sahip ülkelerden biri olan Kazakistan'ın doğusu ve batısı arasındaki otoyol inşaatı için işbirliğine gitti. Projenin, Kazakistan'ın eski başkenti ve en büyük şehri olan Almanya'ı Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlayan ana artere alternatif olarak gerçekleştirildiğini belirten Gülsan İnşaat Genel Müdürü Meko Akova "Bu proje, lb kategorisinde 112 kilometre uzunluğunda 2x2 otoyolun yapılmasını içeriyor. Proje, yedi adet köprülü kavşak, bir adet demiryolu üst geçidi. 15 adet altgeçit, 30 adet köprü ve 270 adet menfez içeriyor" dedi. 


Projenin, Kazakistan ekonomisi için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Meko Akova, sekiz bölüm olarak ihale edildiğini kaydetti. İhalenin ilk iki bölümünü oluşturan Almaty-Çelek kesiminin toplam uzunluğunun 112 kilometre olduğunu belirten Akova, "Doğuş-Gülsan ortaklığı, söz konusu ihaleye girerek iki bölümün...