13 / 05 / 2024

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Gram altının 1500 TL olacağı tarih açıklandı! Kendine yatırımcıyım diyen herkes öğrenmeli

Gram altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, yatırımcılar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Analistlerden gram altın fiyatıyla ilgili de bomba bir haber geldi. İşte detaylar...

Müjdeli haber geldi! Borsa yatırımcısı bu kez sevinçten şok olacak!

Yeni yılın ilk günlerinde yatırımcısına şok üzerine şok yaşatan borsada yukarı doğru koşu başladı. Uzmanlar, tablonun bozulmaması durumunda borsanın orta vadede 8 bin puana kadar yükseleceği öngörüsünde bulundu.

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

Altın fiyatları için analistler bu yılın sonlarına doğru yükseliş beklerken gümüşün altını sollayacağını belirterek peş peşe açıklama yapıp tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

Borsada en fazla yatırım hangi ilden? İşte en yatırımcı iller

MKK'nın şehirlere göre son yayımladığı verilere göre en fazla borsa yatırımcısı doğal olarak İstanbul'da ancak nüfusa göre yatırımcı sayısı ve yatırımcı sayısındaki artışta farklı iller öne çıkıyor.

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri Haberi

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri

Doğusan Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 26/12/2014 tarih ve 2014/ 25 sayılı kararı gereğince SPK'nın II- 17 -1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11 maddesinin (3) fıkrası  gereğince Şirketimizde Yatırımcı  İlişkiler bülümüne ait görevlerin muhasebe birimi tarafından yerine getirilmesine  ve  muhasebe birimi yöneticisi sn. Fevzi BOZ' un Yatırımcı İlişkiler Bölümü yöneticisi olarak görevlendirilmesine,  aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.


Bağlantı Kurulacak Şirket yetkilisi ve Yatırımcı İlişkiler Birimi iletişim detayları aşağıdaki gibidir.




Adı Soyadı   : Fevzi BOZ

Görevi         : Muhasebe Şefi

E-Posta       : [email protected]

Telefon       : 90 0446 236 24 01...