03 / 05 / 2024

doka iskele perde

doka iskele perde

2 adet S, 3 adet de C şekline benzer değişik geometrik yapıda 5 binadan oluşan İstanbul Marina projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi ile binaların çepeçevre boşluksuz kapatılması sağlanarak maksimum güvenlikli çalışma ortamı yaratıldı.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

3. havalimanına Doka'dan 300 tır kalıp ve iskele!

Türkiye'nin en önemli projelerinden olan ve ilk etabının yüzde 64.5'i tamamlanan İstanbul’un yeni Havalimanı'ndaki inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu önemli projenin yüklenici firmaları Doka Kalıp İskele güvencesinde ilerlemeyi tercih etti.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

DOKA Kalıp İskele, Gaziantep'te hizmet alanını arttırıyor!

DOKA Kalıp İskele, 2009 yılında açtığı Türkiye’ye bağlı Azerbaycan ofisi ve 2012 yılında açılan Ankara ofisinin ardından şimdi de Gaziantep’te görev alan satış mühendisi ile hizmet alanını genişletiyor.

DOKA Kalıp İskele geleceğin mühendisleriyle buluştu!

DOKA Kalıp İskele, 22-25 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen İKZ’16 etkinliğinde geleceğin mühendisleri ile buluştu. Öğrenciler, DOKA’nın “güvenli, hızlı, verimli” felsefesine uygun iskeleleri kurmak için yarıştı.

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü

Başiskele TED Koleji'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede devam eden eğitim yatırımlarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi. Ayaz, “Başiskele zaten bu zamana kadar tüm sıralamalarda Kocaeli’de ilk sıralarda yer alıyor." dedi.

Başiskele'ye bir semt konağı daha!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenlemeyle mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Başiskele'de yeni semt konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Başiskele yeni yatırımlarla cazibesini artırıyor!

İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü.

Başiskele'de yeni belediye binası inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ’ye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor. 3 bölümden oluşan belediye binasının inşaat uygulamaları sürüyor.

Başiskele Ada Park'ta 2'nci etap çalışmaları başladı!

Başiskele’de birinci etabı büyük beğeni toplayan Ada Park’ta ikinci etap çalışmaları başladı. Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

doka iskele perde Haberi

doka iskele perde

2 adet S, 3 adet de C şekline benzer değişik geometrik yapıda 5 binadan oluşan İstanbul Marina projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi ile binaların çepeçevre boşluksuz kapatılması sağlanarak maksimum güvenlikli çalışma ortamı yaratıldı.

4.100 saatlik çalışma sonucu zorlu projeye en ideal çözüm yine Doka mühendislerinden geldi!

İstanbul Kartal sahilde inşası süren İstanbul Marina projesi eşsiz manzarası ve değişik mimariye sahip binaları ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı. 5 adet blokta; rezidans, ofis ve ticari alanlardan oluşacak olan proje için Doka’nın sağladığı mühendislik çözümü ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Doka’nın faaliyet gösterdiği tüm ülke ofisleri arasında yapılan yarışmada “En zorlu mühendislik çözümü” dalında en iyisi ödülünü almaya hak kazandı.  

Projeyi bu kadar zorlu hala getiren en önemli unsurlardan biri sahip...