07 / 05 / 2024

Dokuz Eylül Mahallesi kentsel dönüşüm

Dokuz Eylül Mahallesi kentsel dönüşüm

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Dokuz Eylül Mahallesindeki kahvehane toplantısında kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi, bölge halkının yüreğine su serperek, "İzmir'e model olacak AktepeEmrez Projesi gün sayıyor" dedi...

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İstanbul'da Eylül 2021'de 28 bin konut satıldı!

Türkiye'de 2021'in ilk dokuz ayında 949 bin, Eylül'de 147 bin konut satıldı. İstanbul'da ise bu rakamlar Eylül'de 28 bin, 2021'in dokuz ayında ise 179 bin olarak kaydedildi. Peki İstanbul'da konut satışında hangi ilçe lider oldu?

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Hayrat 283 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Rize İli Merkez İlçesi Hayrat Mahallesi 283 Adet Konut, 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 14 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Dokuz Eylül Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Dokuz Eylül Mahallesi kentsel dönüşüm

Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şenol, Dokuz Eylül Mahallesindeki kahvehane toplantısında kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi, bölge halkının yüreğine su serperek, "İzmir'e model olacak AktepeEmrez Projesi gün sayıyor" dedi. Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Şenol, Dokuz Eylül Mahallesi'nde Çınar olarak adlandırılan bölgede düzenlenen kahvehane toplantısında, kentsel dönüşümü anlattı. Çarpık kentleşmenin hakim olduğu ve imar sorunları bulunan bölge halkının yüreğini su serpen Başkan Şenol, Aktepe-Emrez'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe belediyesinin katkılarıyla hayata geçireceği proje hakkında bilgi verdi. 122 hektarla İzmir'in en büyük kentsel dönüşümünün yapılacağı bölgedeki projenin model olacağına vurgu yapan Başkan Şenol, "Buradaki imar sorunu ve kentsel dönüşüm siz nasıl istiyorsanız o çerçevede çözümlenecek" diye konuştu. 


Gaziemir'in son...