06 / 05 / 2024

Dokuzsele deresi projesi

Dokuzsele deresi projesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Dokuzsele deresi ıslah edilmeye başlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki Dokuzsele deresi ıslah edilmeye başlandı. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak dere ıslahı 2015 yılında tamamlanacak.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi için start verildi!

Batman'da yapılması planlanan ‘İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Genel Müdürü Vedat Gürgen başkanlığındaki bakanlık teknik ekibi toplandı.

Riva Deresi yeniden tasarlanıyor!

Beykoz Belediyesi’nin hazırladığı ‘Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği Yönetimi Projesi ile Kentsel Tasarım Peyzaj Projesinin’ İstanbul Valiliği onayıyla ÇED sürecine başlandı.

Kanal Riva için düğmeye basıldı!

Kanal Riva olarak da bilinen Riva Deresi projesi için start verildi. 29 kilometrelik dere yatağındaki çalışmalar için ÇED başvurusu yapıldı

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Dokuzsele Deresi’nin ve 6 eserin daha açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’nden sağladığı canlı bağlantı ile gerçekleştirildi. 

Sadabad Deresi ıslah projesi ile Kağıthane değerlenecek!

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

Kağıthane'nin değeri Cendere Deresi projesiyle artacak!

Yatırımların hız kesmediği Kağıthane'de bir yeni proje daha hayata geçiriliyor. Cendere Deresi Çevre Projesi ile Kağıthane turizmin merkezi olacak.

Safranbolu Akçasu Deresi projesi ihale edilecek!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 3 etaptan oluşan ‘Akçasu Deresi Projesi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Dokuzsele deresi projesi Haberi

Dokuzsele deresi projesi

Başkan Cahan, "Kentsel Dönüşüm Projesi ile birlikte Dokuzsele Deresi Projesi de kısa sürede bitirilecek. Kentimiz mini bü- Porsuk Çayı modeline kavuşacak" dedi. Kentin değişiminde projelerin tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Başkan Cahan, "Biz kentimizin makus talihini değiştirmek ve yaşanabilü- bü' kent ortaya çıkarmak için bu yola koyulduk. İlimizi imaj anlamında güzelleştirecek projelerimizden Nurullah bilisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projesi'ni de ciddiyetle devam ettiriyoruz" dedi. 


Uşak'a yakışan bir proje 


Projenin her aşamasını Ankara'da, İzmir'de ve Uşak'ta hassas bü- şekilde takip ettiklerini anlatan Cahan, "İlimize yakışan bir çalışma olması için Cahan beklentilerimizi karşılayan bir proje aşamasına getirdik" dedi. Başkan Cahan, yaklaşık 9 kilometrelik bu dere hattının kente getirilerinden de bahsederek, "Kentimizin ortasından geçen deremiz bir çok ili kıskandıracak nitelikte. Biz şehrimizin...