22 / 07 / 2024

dolar FED açıklaması

dolar FED açıklaması

Doların uluslararası piyasalarda değerini artırmak ve ülkedeki enflasyonu aşağı çekmek için faiz artırımına giden FED, doları bomba gibi patlatacak yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. FED Başkanı Powell, son dakika açıklamasıyla piyasaları yine alt üst edecek.

Dolar için flaş 37 TL açıklaması. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı

Dolar kurunda yeniden zirvenin yaşanmasının ardından dolarla ilgili açıklamalar da gündem olmaya başladı. Dolar kuru hakkında yapılan 37 TL açıklaması da gündeme oturdu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı.

Dolar için 41 TL açıklaması. Duyan şaştı kaldı

Doların yıl sonunda ne kadar olacağı birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı. Dolar hakkında yapılan son açıklama da bir hayli şaşkınlığa neden oldu. Dikkat çeken 41 TL açıklaması geldi.

Dolar için flaş 38 TL açıklaması. Merkez Bankası bile şaşıp kalacak

Dolar için flaş bir 38 TL açıklaması geldi... Yapılan açıklamadan sonra Merkez Bankası bile şaşırıp kalacak.

Merkez Bankası 50'ye yükseltmişti. Dolar için flaş 35 TL açıklaması

Dolar için dikkat çeken flaş bir 35 TL açıklaması gerçekleştirildi. Bilindiği üzere Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde 50 kararını açıklamıştı.

Dolar için bomba 39 TL açıklaması. Tarihi de açıkladı

Dolar fiyatlarının hangi yöne gideceği herkes tarafından merak edildiği sırada dünyaca ünlü bir kurumdan bomba dolar açıklaması geldi. Tarihi de açıkladılar...

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Bank of America'dan dolar açıklaması... 38 TL...

Ünlü bankaların dolarla ilgili açıklamaları merakla bekleniyor... Dünyaca ünlü bir bankadan da daha dolar açıklaması geldi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar 30 TL'yi görebilir diyen İslam Memiş resmen buz kestirdi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi... Dolar 30 TL'yi görebilir diyen İslam Memiş resmen buz kestirdi...

dolar FED açıklaması Haberi

dolar FED açıklaması

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, ekonomide çok önemli rol oynayacak jeopolitik gelişmeler olduğunu, ekonominin yumuşak bir iniş yapıp yapamayacağının kontrol edemedikleri faktörlere bağlı olabileceğini ifade etti.

Powell, "Marketplace" isimli radyo programında verdiği röportajda, enflasyonun çok yüksek olduğunu ve bunu kontrol altına alacak araçlara sahip olduklarını söyledi.

Birçok ülkenin merkez bankası yetkililerinin aynı türden sorunlarla karşı karşıya olduğuna işaret eden Powell, "Dünyanın dört bir yanında küresel ekonomiler bir dizi enflasyonist şoktan etkilendi." değerlendirmesinde bulundu.

"YAPAMAYACAĞIMIZ TEK ŞEY FİYAT İSTİKRARINI SAĞLAMAKTA BAŞARISIZ OLMAK"

Powell, enflasyonu yüzde 2'ye düşürme sürecinin biraz sancılı olacağını belirterek, yüksek enflasyonla mücadele etmemenin ve yerleşmesine izin vermenin daha acı verici olduğunu aktardı.

Yüksek enflasyona izin vermenin çok daha derin bir gerileme anlamına geleceğini anlatan Powell, para politikası yapmak için çok...